1 ay önce Yurttan

Uşak’ın Eşme ilçesinde bu yıl 26 kez düzenlenen Uluslararası Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali açılış töreniyle başladı Coşkulu başlayan festivalin açılış törenine, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ege Belediyeler Birliği Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek de katıldı

1 ay önce Yaşam-Magazin

Uzun süredir İtalya'da bulunan usta oyuncu Mehmet Günsür, Kanal D’nin yeni dizisi “Annem Ankara” için Türkiye’ye döndü Günsür, kendisi gibi aynı proje için yurtdışından dönen Bergüzar Korel’in canlandırdığı “Zuhal”in eşi “Hasan”a hayat verecek

1 ay önce Yurttan

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, son günlerde artan su sorunu çevrecileri harekete geçirdi. Burhaniye Su İnisiyatifi oluşumunun öncülüğünde bir araya gelen çevreci vatandaşlar, ellerinde su numuneleri, pankart ve dövizlerle Baski önünde toplanarak slogan attı ve basın açıklaması yaptı.

1 ay önce Dünya

İtalya’da savcılık, İngiliz teknoloji girişimcisi milyarder Mike Lynch ve kızı Hannah’nın da aralarında bulunduğu 7 kişinin ölümüyle sonuçlanan lüks yatın battığı olaya ilişkin soruşturma başlattı.

1 ay önce Yurttan

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde 9’uncusu düzenlenen "Uluslararası İpek İğne Oyaları Kültür Sanat ve Tapduk Emre Anma Etkinlikleri" büyük bir coşku ile başladı.

1 ay önce Yurttan

Kayseri’de bir kozmetik şirketi, Erciyes Dağı’ndan ilham alarak dağın etrafında yetişen bitkilerin esanslarını kullanarak parfüm ürettim. Şişesinde Erciyes Dağı’nın kabartmasının da bulunduğu parfüm, ferahlatıcı kokusu ile yoğun ilgi gördü.

1 ay önce Yurttan

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde freni boşalan vinç, bir otomobile çarptıktan sonra cami avlusuna uçtu. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

1 ay önce Kültür Sanat

Bitlis’in Ahlat ilçesinde bu yıl 953’üncüsü kutlanan Malazgirt Zaferi etkinlikleri yoğun ilgi görüyor.

1 ay önce Yurttan

Çankırı’nın Eldivan ilçesinde yıldırımın düşmesi neticesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Tolga Yılmaz, yeni görevini İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar’dan devraldı.