1 ay önce Ekonomi

Bu yaz sezonunda karpuz üretiminden yüksek verim alınması Eskişehir'de pazar tezgahlarına yansırken, esnaf fiyatların yüzde 100'den fazla düştüğünü ve taleplerin yoğun olduğunu söyledi.

1 ay önce Asayiş

Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri tarafından Muğla’nın Marmaris ilçesi Armella koyunda 15 düzensiz göçmen yakalandı.

1 ay önce Ekonomi

Ticaret Bakanlığı, Temmuz ayında dahilde işleme rejimi kapsamında 653 firma için izin belgesi düzenledi Söz konusu izin belgesi verilen ve iptal edilenlerin listeleri bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı

1 ay önce Asayiş

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde ormanlık alanda meydana gelen yangın nedeniyle 50 dönümlük alanda zarar meydana geldi.

1 ay önce Asayiş

Manavgat’ta sol şeritte seyir halindeki otomobil bir anda yolun sağında bulunan sokağa dönmek isteyince aynı yönden gelen motosiklet ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

1 ay önce Ekonomi

Altın fiyatları, yatırımcıların en çok takip ettiği finansal göstergelerden biridir. Güncel altın fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak, hem yatırımcılar hem de ekonomiyle ilgilenenler için büyük önem taşır. Peki, 2024 yılı itibarıyla altın fiyatları hangi seviyelerde seyrediyor? İşte detaylar:

1 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre Eskişehir, önümüzdeki 5 gün boyunca yağışlı bir havanın etkisi altında olacak.

1 ay önce Yurttan

Denizli’de, merkez üssü Tavas ilçesi olan bir deprem yaşandı. Bu deprem, gece saat 02.31’de meydana geldi ve şiddeti 3.2 olarak ölçüldü.

1 ay önce Ekonomi

Hamster Kombat, her gün yenilenen şifreleri ile oyunculara büyük avantajlar sunuyor. Bu şifreler, oyun içinde ilerlemeyi hızlandırırken, aynı zamanda oyuncuların başarılarını da artırıyor.

1 ay önce Yurttan

Bodrum Belediyesi ekipleri, yangın riski olan bölgelerde devriye, denetim ve kontroller yaparken Bodrum Belediyesi envanterinde bulunan arazöz, tanker, iş makinesi gibi araçlar ile yangına müdahale ekipleri de nöbetleşe çalışacak.