1 ay önce Spor

Eskişehir'de düzenlenen futsal turnuvasının başlangıç vuruşunu Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak yaptı.

1 ay önce Yurttan

Erzincan’da sürü halinde yaban keçileri, fotokapanla görüntülendi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'in sıcak yaz günlerinde ağaçlar, su ihtiyacını karşılamakta zorlanıyor. Özellikle 2 Eylül Caddesi'nde bulunan ağaca uygulanan pratik bir çözüm olan buz kullanımı, bu soruna yenilikçi bir yaklaşım sunuyor.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de bir otomobilin kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

1 ay önce Ekonomi

Bu sezon bindallı modellerinde gelenekselden uzaklaşıldığını belirten Eskişehir esnafı Şükran Kuvvet, kısa ve crop modellerin tercih edilmeye başladığını ifade etti.

1 ay önce Spor

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen özellikle bel fıtığı, boyun fıtığı, menisküs, skolyoz, kifoz gibi rahatsızlıklara iyi geldiği bilinen su jimnastiği kursunun yaz dönemi kapanışı muhteşem gösteriyle gerçekleşti.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de düşen hava sıcaklığını fırsat bilerek kent merkezine akın eden vatandaşlar ağaç altlarındaki banklarda soluklanıp gölgelerde yürümeyi tercih etti.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’in yoğun trafiği ve otopark sorunu, yayaların günlük hayatını zorlaştırıyor. Özellikle Orman dairesi arkasındaki caddede, duyarsız sürücüler araçlarını kaldırımlara park ederek büyük bir soruna yol açıyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Sümer Mahallesi'nden geçen kanal, temizlenmiyor. Bu durum, hem çevreyi hem de mahalle sakinlerinin sağlığını tehdit ediyor.

1 ay önce Asayiş

Samsun’da bir tırın; Samsun Ankara istikametinde Kavak ilçesi Tekke mevkiinde saat 09.30’da maddi hasarlı kaza yapan araçlara ve araçtan inenlere çarpması sonucu 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 2 si ağır 10 kişi yaralandı.