1 ay önce Dünya

Ukrayna’da bir otele düzenlenen füze saldırısında Reuters haber ajansı çalışanı Ryan Evans’ın hayatını kaybettiği belirtildi.

1 ay önce Dünya

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, yerli üretim insansız hava araçlarının (İHA) performans testine katılarak, çeşitli tiplerde daha fazla saldırı dronunun üretilmesi talimatını verdi.

1 ay önce Gündem

Odunpazarı Belediyesi Halk Market, yeni eğitim ve öğretim yılına başlamadan yaklaşık 750 çocuğun ve ailesinin yüzünü güldürdü.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, tekstil atölyesi projesinin kapsamını genişletiyor.

1 ay önce Asayiş

Adıyaman’da, bir ikametin çatı kısmında meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda söndürüldü.

1 ay önce Asayiş

Erzurum’un Aşkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

1 ay önce Politika

Muş’un Malazgirt ilçesinde binlerce vatandaş, Malazgirt Zaferi’nin 953’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında tören alanına gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor.

1 ay önce Eğitim

Eskişehir'de okulların açılmasına sayılı günler kala çanta satışlarında artış olduğunu söyleyen Veli Özkeçeci, fiyatların geçen yıla kıyasla değişiklik göstermediğini belirtti.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de yüksek hava sıcaklığı nedeniyle terledikleri gerekçesiyle ekipmanlarını takmayan motosiklet sürücülerini uyaran sürücü kursu öğretmeni Halil İbrahim Hiçyılmaz, “Düşerken genelde ilk önce kafayı ya da çeneyi vuruyorsunuz ve ilk önce elimizi koyuyoruz. O açıdan kask ve eldiven çok önemli” dedi.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor’da hafta sonu iki şok ayrılık yaşandı.