1 ay önce Asayiş

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 10 bin 90 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce uyuşturucu ile mücadele kapsamında denetimler yapıldı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir-Ankara Karayolu'nda yön tabelasına çarpan minibüste ağır yaralanan sürücü ve yolcu, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, şehrin dört bir yanında dilencilere yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de jandarma ekipllerinin katılımıyla, bir sanayi işletmesinden 100 personele başta kadına şiddet olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirme yapıldı.

1 ay önce Spor

Eskişehir'de 'Spor Benim Hayalim: Türkiye Yüzyılı Kardeşlik Turnuvası' çerçevesinde gerçekleştirilen futbol turnuvasının töreninde şampiyon olan takıma madalyaları Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy tarafından takdim edildi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz’a iade-i ziyarette bulundu.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Yenibağlar Mahallesi Çayır Sokak'ta kaldırımı kaplayan moloz yığını çevredeki vatandaşlar tarafından rahatsızlık kaynağı olarak görülüyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir’in Adalar bölgesinde vatandaşların ve turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği alanda yer alan su gideri, bakımsızlık sonucu atıklarla dolmuş durumda.

1 ay önce Asayiş

Elazığ’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.