1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği ve karşı şeride geçtikten sonra tıra çarparak ikiye bölünen Tofaş marka otomobilde yolcu olarak bulunan 72 yaşındaki şahıs hayatını kaybederken, sürücü ağır olmak üzere diğer 2 yolcu ise yaralandı.

1 ay önce Genel

Dünya genelinde büyüklüğü ve korkutucu yapısıyla bilinen yılanlar arasında yeni bir rekortmen ortaya çıktı.

1 ay önce Ekonomi

Yozgat'ta bir dekar alana dikimi yapılan, tıbbi aromatik bitkiler arasında yer alan ve "süper meyve" olarak da bilinen aronyanın, hasadı gerçekleştirildi.

1 ay önce Asayiş

Muğla’nın Dalaman ilçesi açıklarında lastik botlar içinde toplam 39 düzensiz göçmen yakalandı.

1 ay önce Asayiş

İstanbul’da sahte pasaport şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda, 10 şüpheli yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Kadıköy’de seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki tavuk yüklü kamyonete çarptı.

1 ay önce Asayiş

Muğla’nın Ula ilçesinde otomobil ve elektrikli bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

1 ay önce Yurttan

Sivas’ın Altınyayla ilçesinde bulunan Hititler‘e ait Sarissa antik kenti yakınlarındaki “Suppitassu” Kral Gölü kuruyarak sazlıklara teslim oldu. Altınyayla ilçesinde bulunan Hititler‘e ait Sarissa antik kenti yakınlarındaki “Suppitassu” Kral Gölü kuruyarak sazlıklara teslim oldu.

1 ay önce Asayiş

Nevşehir-Kayseri karayolu Ürgüp Bağlantı Kavşağı’nda hafif ticari araç ve otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 4 kişi de yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Elazığ’da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, biri çocuk 2 kişi yaralandı.