1 ay önce Yurttan

AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı), Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem yaşandığını duyurdu. Bu sarsıntı, gece yarısı saat 01.10’da meydana geldi ve kısa süreli bir paniğe yol açtı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de alacak verecek nedeniyle arkadaşını bacağından tabanca ile vuran ve olay yerinden kaçan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

1 ay önce Genel

Mantarlar, hem lezzetli hem de sağlık açısından birçok faydası olan besinler arasında yer alır. Ancak, bu değerli besinlerin en büyük dezavantajı, raf ömürlerinin kısa olmasıdır.

1 ay önce Spor

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Dede Korkut Parkında festival gerçekleştirdi.

1 ay önce Dünya

Portekiz'de Pazartesi sabahı erken saatlerde meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem, başkent Lizbon ve çevresindeki bölgeleri sarsarak halkı paniğe sevk etti.

1 ay önce Yurttan

Ordu'nun Ünye ilçesinde fındık bahçesine giren erkek karaca, bir vatandaşın cep telefonu kameralarına yansıdı.

1 ay önce Asayiş

Samsun'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediyesi örnek projeleri arasında yer alan Gökkuşağı Kafe, özel bireylerin toplumla bütünleşirken iş gücüne de katıldıkları yerler olmaya devam ediyor.

1 ay önce Asayiş

Bursa'nın İnegöl de sulama göletine düşen 6 küçükbaş hayvan ve bir köpek itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kurtarma anları amatör kameraya saniye saniye yansıdı.

1 ay önce Asayiş

Denizli’den İzmir’e düğüne giden akrabaların bulunduğu midibüs, yağmur sonrası kayganlaşan yolda devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada 1’isi ağır 20 kişi yaralandı.