1 ay önce Ekonomi

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce Tarımsal Üretimin Planlanması kapsamında; şube ve ilçe müdürleri ile tarımsal üretim birim sorumlularına tarımsal üretimin planlaması hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

1 ay önce Kültür Sanat

The Voice Of The Wood'- Ahşabın Sesi sloganı ile gerçekleşen Odunpazarı Belediyesi Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve Odunpazarı Uluslararası Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı, 29 Ağustos Perşembe günü Festival yürüyüşü ile başlayacağı açıklandı.

1 ay önce Dünya

Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği hava saldırılarında en az 6 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Dünya

Irak-İran arasındaki Pervizhan Sınır Kapısı’nda çıkan yangın, bölgede bulunan yakıt tankerlerinde patlamaya neden oldu. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Konya’nın Sarayönü ilçesinde yüksek gerilim hattına çarparak kanadından yaralanan leylek tedavi altına alındı.

1 ay önce Dünya

İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria’daki Nur Şems Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda en az 5 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Dünya

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump, Ukrayna’nın Rusya topraklarında ilerlemesinin dünya savaşına neden olabileceğini ileri sürdü. Trump, “Ukrayna’da olup bitenlere bir bakın. Rusya topraklarında ilerliyorlar. 3'üncü Dünya Savaşı çıkacak” dedi.

1 ay önce Asayiş

Nevşehir’de takla atan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

1 ay önce Dünya

Tayland’da uzun süredir devam eden muson yağışları nedeniyle birçok şehir sular altında kalırken, yaşanan sel ve toprak kaymalarında 22 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Manavgat’ta minibüse arkadan çarpan motosiklette bulunun 2 kişi yaralandı. Sürüklenen motosiklet ise aynı yönde seyir halindeki kamyonete çarparak durabildi.