1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de Yunus D. isimli kişinin bacağından vurulmasıyla ilgili yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

1 ay önce Asayiş

Adıyaman’da yapımı devam eden binanın etrafındaki inşaat atıklarının tutuşması sonucunda yangın çıktı.

1 ay önce Asayiş

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde otomobilin yoldan çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde otomobilin emniyet şeridinde park halindeki tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 2 kişiden 1’i hastanede yaşamını yitirdi.

1 ay önce Ekonomi

Yaklaşık 6 milyon memur ve memur emeklisi, 2024 Ocak ayında yapılacak maaş zamlarına odaklanmış durumda. Ocak ayında, Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nun kararı doğrultusunda maaşlara yüzde 6 oranında zam yapılacak. Bu zamma ek olarak, enflasyon farkı da maaşlara yansıtılacak.

1 ay önce Asayiş

Tokat’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil takla atarak adeta demir yığınına döndü. Sürücü bu araçtan ağır yaralı olarak çıktı.

1 ay önce Asayiş

Adıyaman’da beton mikserinin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

İzmir'in Bornova ilçesinde eşiyle ayrı yaşayan bir kişi, beraber yaşadığı 4 çocuğunu dağlık alana götürüp tabancayla her birine ateş etti.

1 ay önce Ekonomi

Son günlerde yumurta fiyatlarındaki artış, tüketiciler arasında büyük bir endişeye yol açtı. Toptan satış fiyatı, yumurta başına 35 kuruş gibi önemli bir oranda arttı.

1 ay önce Genel

B sınıfı ehliyet sahiplerinin 125 cc'ye kadar olan motosikletleri kullanabilmelerine olanak tanıyan düzenlemeler hızla devam ediyor.