1 ay önce Sağlık

Eskişehir'de birçok hastalık grubuna tedavi hizmeti verilen pediatrik rehabilitasyon ünitesinde alanında uzman hekimlerden oluşan ekip ile çocukların sağlıklı bir geleceğe atım atması sağlanıyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen 2024 yılı Hayvan Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele programı kapsamında, 2024 yılında 7 milyon hayvana sağlık taraması yapıldı.

1 ay önce Asayiş

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan otomobil su kanalına düşerken, kazada 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Samsun’da uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ele geçti, 1 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce Sağlık

Amerikan Kardiyoloji Derneği ve Amerikan Kardiyoloji Koleji Atriyal Fibrilasyon Kılavuzu Yazarı Prof. Dr. Bülent Görenek, atriyal fibrilasyonun, düzensiz ve genellikle çok hızlı kalp atışlarına neden olan bir kalp rahatsızlığı olduğunu belirtti.

1 ay önce Asayiş

Bingöl’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 83 bine yakın bandrolsüz makaron ve 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş

SAMSUN'DA EVLERİNDE TIRAŞ OLMAK İSTERKEN ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN EMRECAN M.(21) ÖLÜMDEN DÖNEREK HASTANEYE KALDIRILDI.

1 ay önce Asayiş

İZMİR'İN ALİAĞA İLÇESİNDE, HAFRİYAT KAMYONU İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

1 ay önce Asayiş

ANTALYA'NIN ALANYA İLÇESİNDE HAFRİYAT YÜKLÜ KAMYONUN DEVRİLMESİ SONUCU SÜRÜCÜ YARALANDI.

1 ay önce Asayiş

ANADOLU OTOYOLU DÜZCE KESİMİNDE GECE SAATLERİNDE MEYDANA GELEN YANGIN’DA GECEYİ ALEV TOPUNA DÖNEN OTOMOBİL AYDINLATTI. YANGIN ANI İSE YOLDAN GEÇEN BİR SÜRÜCÜ TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ