1 ay önce Asayiş

Kırıkkale’de yolcu otobüsü ile çarpışan otomobilin su kanalına devrildiği kazada bir kişi yaralandı.

1 ay önce Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği yoğun saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 534’e, yaralananların sayısı ise 93 bin 778’e yükseldi.

1 ay önce Asayiş

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

1 ay önce Genel

Eskişehir'de oyuncak satan esnaf Yahya Enes Kaya, çocukların oyuncaklara ilgisinin azaldığını ve telefonla oynamayı tercih ettiklerini belirtti.

1 ay önce Çevre

Eskişehir’in Çifteler ilçesinin kırsal mahallesinde öğle saatlerinden sonra dolu yağışı etkili oldu.

1 ay önce Gündem

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, uluslararası arenada iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Stevie International Business Awards’ta (Stevie Uluslararası İş Ödülleri) ‘Müşteri Memnuniyetinde Başarı’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

1 ay önce Spor

Şeker Spor Kulübü, altyapısındaki başarılarla dikkat çekmeye ve genç yeteneklerini yetiştirmeye devam ediyor.

1 ay önce Spor

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu kampında sürdüren TFF 3. Lig temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, bugün özel bir maçta Alanya 1221 Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği, düzenlenen bir basın toplantısıyla başkanlık görevinde önemli bir değişiklik yaptı

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor'dan ayrılan iki oyuncunun yeni takımları belli oldu. Cuma günü, Teknik Direktör Ergun Ortakcı ve Yönetim Kurulu’nun ortak kararıyla sezon başında takıma katılan Umut Can Gökdemir ve Kubilay Yıldırım ile karşılıklı yollar ayrılmıştı.