1 ay önce Asayiş

Hatay’da 2 katlı metruk binada çıkan yangın söndürüldü.

1 ay önce Asayiş

Manisa'da il genelinde 21-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen yüksek ses ve abartı egzoz denetiminde 165 araç trafikten men edilirken

1 ay önce Ekonomi

Trakya Bölgesi'nde geliştirilen yerli hibrit ayçiçeği tohumu, uluslararası tohum firmalarına meydan okuyarak kuraklığa karşı üstün direnciyle dikkat çekti.

1 ay önce Asayiş

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde bariyerlere çarpan otomobilden kopan parçalara başka bir otomobilin vurması neticesinde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

1 ay önce Dünya

Peru’nun başkenti Lima’da yerleşim yerinde kısa devre sonucu çıkan yangının sıçradığı 12 konut kül olurken, 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Dünya

Japonya’yı vurması beklenen Shanshan Tayfunu nedeniyle en az 192 uçuş iptal edildi, bazı hızlı tren seferlerinin askıya alınacağı açıklandı.

1 ay önce Dünya

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, 240 milimetrelik çoklu roketatar sisteminin en gelişmiş versiyonunun başarılı bir şekilde test edildiği tatbikatta yeni topçu silahlarının üretilmesi ve ordu birliklerinin bunlarla donatılması talimatını verdi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelenilen şahsın evinde jandarma tarafından yapılan aramalarda farklı miktar ve türde uyuşturucu madde ile sahte polis kimlikleri ele geçirildi.

1 ay önce Kültür Sanat

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı kırsal Yenikent Mahallesi'nde MÖ 3200 ile 1900 yılları arasında bin 300 yıl kesintisiz yerleşik hayat sürülmüş "Eskişehir'in bilinen en eski şehri" olarak adlandırılan Küllüoba'daki kalıntılar, görevli ekiplerin özverili çalışmasıyla ortaya çıkıyor.

1 ay önce Asayiş

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde ters yönden gelen motosiklet kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarptı.