1 ay önce Asayiş

Adana’da otomobil yedek parça dükkanında çıkan yangında iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

1 ay önce Asayiş

İstanbul Beyoğlu’nda iki aracın karıştığı kazada bir araç takla attı. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan vatandaş yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Asayiş

Burdur-Fethiye karayolu Hacılar mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin önce trafik levhasına ardından da yol kenarında bulunan oto koltuklara çarpıp takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Afyon Bolvadin’de İl Jandarma Komutanlığı tarafından yük taşıyan araçlarla ilgili denetim yapıldı.

1 ay önce Kültür Sanat

Seyitgazi’nin Kurtuluşu’nun 102. yılı kapsamında, ünlü sanatçı Özgün, 1 Eylül Pazar günü saat 21:00'de Eskişehir’de sahne alacak.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı gününde, Adalar bölgesinde düzenlenecek olan Fener Alayı etkinliği ve Dilek Kavraal & Orkestrası konseri, Eskişehirlilere unutulmaz anlar yaşatacak.

1 ay önce Spor

Eskişehirli karate sporcuları Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası'nda Talha Ediz İnarlıoğlu katada 2’inci olurken, Rüzgâr Yörümez ise kumitede 3’üncü olarak madalya kazandı.

1 ay önce Ekonomi

Hamster Kombat, son dönemin en popüler oyunlarından biri haline geldi. Özellikle kripto para meraklıları için büyük ilgi çeken bu oyun, kart toplama ve savaş mekanikleri üzerine kurulu.

1 ay önce Asayiş

Kütahya'da 2 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Aydın’ın Kuşadası ilçesi açıklarında 8 düzensiz göçmen ile 1 göçmen kaçakçısı yakalandı.