1 ay önce Asayiş

Konya’nın Tuzlukçu ilçesinde saman balyalarının alev alması sonucu çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

1 ay önce Teknoloji

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, toplumun farklı kesimlerine hitap eden materyallerin daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla "Dijital Aile" adlı mobil uygulamayı kullanıma sundu.

1 ay önce Asayiş

Hatay’da 2 katlı metruk binada çıkan yangın söndürüldü.

1 ay önce Asayiş

Manisa'da il genelinde 21-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen yüksek ses ve abartı egzoz denetiminde 165 araç trafikten men edilirken

1 ay önce Ekonomi

Trakya Bölgesi'nde geliştirilen yerli hibrit ayçiçeği tohumu, uluslararası tohum firmalarına meydan okuyarak kuraklığa karşı üstün direnciyle dikkat çekti.

1 ay önce Asayiş

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde bariyerlere çarpan otomobilden kopan parçalara başka bir otomobilin vurması neticesinde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

1 ay önce Dünya

Peru’nun başkenti Lima’da yerleşim yerinde kısa devre sonucu çıkan yangının sıçradığı 12 konut kül olurken, 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Dünya

Japonya’yı vurması beklenen Shanshan Tayfunu nedeniyle en az 192 uçuş iptal edildi, bazı hızlı tren seferlerinin askıya alınacağı açıklandı.

1 ay önce Dünya

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, 240 milimetrelik çoklu roketatar sisteminin en gelişmiş versiyonunun başarılı bir şekilde test edildiği tatbikatta yeni topçu silahlarının üretilmesi ve ordu birliklerinin bunlarla donatılması talimatını verdi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelenilen şahsın evinde jandarma tarafından yapılan aramalarda farklı miktar ve türde uyuşturucu madde ile sahte polis kimlikleri ele geçirildi.