1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Metin Özöğüt Yaşam Merkezi sakinlerini ziyaret etti. Merkez sakini deneyimli vatandaşlar Başkan Ataç'a sağlanan hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Başkan Ataç da, “Büyüklerimizin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapıyoruz, onlar bizim başımızın tacı” diye konuştu.

1 ay önce Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı rakamlara göre Eskişehir'de temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre ihracat yüzde 62,6, ithalat ise yüzde 12,5 arttı.

1 ay önce Asayiş

Adana’da otomobil yedek parça dükkanında çıkan yangında iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

1 ay önce Asayiş

İstanbul Beyoğlu’nda iki aracın karıştığı kazada bir araç takla attı. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan vatandaş yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Asayiş

Burdur-Fethiye karayolu Hacılar mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin önce trafik levhasına ardından da yol kenarında bulunan oto koltuklara çarpıp takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Afyon Bolvadin’de İl Jandarma Komutanlığı tarafından yük taşıyan araçlarla ilgili denetim yapıldı.

1 ay önce Kültür Sanat

Seyitgazi’nin Kurtuluşu’nun 102. yılı kapsamında, ünlü sanatçı Özgün, 1 Eylül Pazar günü saat 21:00'de Eskişehir’de sahne alacak.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı gününde, Adalar bölgesinde düzenlenecek olan Fener Alayı etkinliği ve Dilek Kavraal & Orkestrası konseri, Eskişehirlilere unutulmaz anlar yaşatacak.

1 ay önce Spor

Eskişehirli karate sporcuları Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası'nda Talha Ediz İnarlıoğlu katada 2’inci olurken, Rüzgâr Yörümez ise kumitede 3’üncü olarak madalya kazandı.

1 ay önce Ekonomi

Hamster Kombat, son dönemin en popüler oyunlarından biri haline geldi. Özellikle kripto para meraklıları için büyük ilgi çeken bu oyun, kart toplama ve savaş mekanikleri üzerine kurulu.