1 ay önce Asayiş

Erzurum’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda on binlerce kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce Asayiş

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir apartmanın teras katında çıkan yangın panik oluşturdu. Alevler, itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle söndürüldü.

1 ay önce Asayiş

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde makaslayan tır sebebiyle kaza yapan ticari taksinin sürücüsü yaralandı.

1 ay önce Yurttan

Elazığ’da etkili olan kuvvetli fırtına nedeniyle bazı ağaçlar kırıldı.

1 ay önce Asayiş

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 28 düzensiz göçmen yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesinde ters yönden geldiği iddia edilen ticari araç, bulvar üzerinde seyir halinde olan motosiklet ile çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü ve artçısı yaralanırken, kaçan araç sürücüsü için çalışma başlatıldı.

1 ay önce Teknoloji

İnternet haber sitelerinin ziyaretçi trafiklerini ölçümleyen BİK Analitik, uluslararası bağımsız denetim firması tarafından yapılan kontrol ve denetimlerden başarıyla geçerek ISAE 3000 Güvence Denetimi Raporu almayı başardı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de, kendilerini polis olarak tanıtarak yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası çalan 2 şüpheli, jandarmanın titiz takibi sonucu İstanbul’da yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Konya’nın Tuzlukçu ilçesinde saman balyalarının alev alması sonucu çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

1 ay önce Teknoloji

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, toplumun farklı kesimlerine hitap eden materyallerin daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla "Dijital Aile" adlı mobil uygulamayı kullanıma sundu.