1 ay önce Eğitim

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın görevinden istifa ettiği bildirildi.

1 ay önce Dünya

HIRVATİSTAN’IN SPLİT ŞEHRİ YAKINLARINDA HAFTA BAŞINDA YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU BAŞLAYAN ORMAN YANGINI NEDENİYLE 700 HEKTARDAN FAZLA ALAN KÜL OLURKEN, 1 İTFAİYE GÖREVLİSİ YARALANDI.

1 ay önce Eğitim

Anadolu Üniversitesi, uzun yıllara dayanan akademik tecrübesi ve kaliteli eğitim anlayışıyla, 2024 yılında da tercih sıralamalarında zirvede yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

1 ay önce Spor

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümüne özel düzenlenen 2. Geleneksel Kurtuluş Tenis Kupası turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor.

1 ay önce Asayiş

Erzincan-Sivas kara yolunda Tofaş marka otomobil yandı.

1 ay önce Asayiş

Edirne’nin Havsa ilçesinde jandarma ekiplerince bir evde ve yol kontrol denetiminde bir araçta yapılan aramada 1 adet hassas terazi, 10 gram esrar ile 1 set iklimlendirme malzemesi ele geçirildi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de toplu taşıma, vatandaşların günlük yaşamında önemli bir yere sahip. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ayşe Ünlüce, şehre önemli bir müjde verdi.

1 ay önce Asayiş

Edirne’de jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 38 düzensiz kaçak göçmen yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Giresun’un hafif ticari aracın fındık bahçesine kayarak takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

1 ay önce Yurttan

Adana'nın Saimbeyli ilçesi, 3.7 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı.