1 ay önce Gündem

Eskişehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı kutlama programı çerçevesinde, Valilik Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

1 ay önce Spor

Eskişehirspor altyapısından Sivasspor’a transfer olan futbolcu Ahmet Emin Akpınar, bu sezonda Anadolu Üniversitesi Spor kulübü ile kiralık olarak anlaşma imzaladı.

1 ay önce Eskişehirspor

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor, ilk hazırlık maçında beklentilerin üzerinde bir performans sergileyerek taraftarlarına umut verdi.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor’un yeni transferi Cengizhan Avcı, Uşakspor ile oynanan hazırlık maçında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor, yeni sezona hazırlık sürecini yoğun bir tempoda sürdürüyor.

1 ay önce Yurttan

Bu sabah art arda iki deprem meydana geldi. AFAD, bu depremlerin verilerini paylaşarak açıklama yaptı.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor’un deneyimli teknik direktörü Ergun Ortakcı, Uşakspor karşısındaki 3-2’lik galibiyetin ardından taraftarlara umut dolu mesajlar verdi.

1 ay önce Eskişehirspor

Transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor yönetimi, Geredespor forması terleten 25 yaşındaki kaleci Berkay Güzel ile anlaşma sağladı. Yetenekli file bekçisi Güzel, dün Eskişehir’e gelerek resmi sözleşmeye imza attı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de tartışma yaşadığı arkadaşı tarafından mezarlıkta silahla bacağından vurulan şahıs yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.