1 ay önce Spor

Eskişehir Basketbol İl Temsilciliği tarafından 6. Düzenlen Nezihi Soydan’ı Anma Basketbol Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu.

1 ay önce Asayiş

Milli İstihbarat Teşkilatı(MİT), PKK/KCK’nın el yapımı bomba uzmanları Faraşin Gabar kod adı Bahar Akyol ile Tijda Jiyan kod adlı Nurbahar Karadağlı’yı Irak/Hakurk’ta nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

1 ay önce Teknoloji

2023 yılı itibarıyla Türkiye'de internet kullanım oranı son 4 yılda yüzde 15,7 artarak yüzde 87,1’e ulaştı Sabit ve mobil genişbant internet abone sayısı geçen yıla göre yüzde 2,9 artarak toplamda 93,3 milyona ulaştı

1 ay önce Spor

Akademi Gelişim Ligi’nde ter dökecek olan Eskişehirspor U14 takımı, yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

1 ay önce Yurttan

Ankara’nın Haymana ilçesinde sulu tarım yapılan yaklaşık 200 dönümlük ekili alanı sel suları vurdu.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Kızılinler Mahallesi’nde çiftçilerle yaptığı toplantıda, tarımsal destekler ve gelecekte yapılanması planlanan projelerle ilgili değerlendirme yaptı.

1 ay önce Spor

2024-2025 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakalarının fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı için geri sayım başladı.

1 ay önce Asayiş

Bilecik'te seyir halinde aracın direksiyon başında fenalaşan sürücü orta refüje çıktı.

1 ay önce Gündem

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, Mobil Göç Noktası aracına ziyaret gerçekleştirdi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle tebrikleri makamında kabul etti.