1 ay önce Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde DSİ 3. Bölge Müdürlüğü’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen Kabul Töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

1 ay önce Spor

Eskişehir İl Hakem Kurulu Başkanı İlhami Can, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Fatih Pazı, ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Turgut Evran ve Necati İrem Eren, Spor İl Müdürü Osman Ercan ile bir araya gelerek önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

1 ay önce Yurttan

Elazığ Sivrice'de iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

1 ay önce Yurttan

Konya’'nın Meram ilçesinde çalıştığı inşaatın 5. katından düşen kalıp ustası hayatını kaybetti.

1 ay önce Yurttan

Adana’ya bağlı Kozan ilçesinde aniden bastıran ve 1 saat boyunca etkili olan yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi, sürücüler zor anlar yaşadı.

1 ay önce Yurttan

Kırşehir Kaman ilçesi Toklumen köyünde gölete düşen 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

1 ay önce Asayiş

Antalya Aksu ilçesi Yurtpınar Mahallesi’nde zirai alanda arı kovanlarının tütsülenmesi sırasında çıktığı belirlenen yangın ormanlık alana sıçradı. Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonrası yangın büyük oranda kontrol altına alındı. Bir ev ve traktör tamamen yanarken, ağılda bulunan keçi ve bir köpek vatandaşlar tarafından telef olmaktan son anda kurtarıldı.

1 ay önce Asayiş

Giresun merkezde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına hafriyat kamyonu çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan kadın tedavi altına alınırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

1 ay önce Genel

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde Ankara semalarında akrobasi uçuşu gerçekleştirdi.

1 ay önce Ekonomi

Son dönemde yaşanan yüksek enflasyon, bankacılık sektöründe önemli değişikliklere neden oldu.