1 ay önce Kültür Sanat

Belediye Başkanı Habil Dökmeci tarafından Sivrihisar'da ilk kez 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda konser düzenlendi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de polis ekiplerince 51 noktada yapılan denetimlerde 389 şahıs sorgulandı.

1 ay önce Eskişehirspor

Sağlıkspor ile hazırlık karşılaşmasına çıkan Eskişehirspor, maçtan 9-0'lık galibiyetle ayrıldı

1 ay önce Kültür Sanat

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü nedeniyle Porsuk Çayı’nda düzenlenen Fener Alayı büyük bir coşkuya sahne oldu. Porsuk Çayı'nın etrafını dolduran binlerce Eskişehirli' ye seslenen Başkan Ayşe Ünlüce, “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun! Bu gece ne kadar güzelsin Eskişehir!” dedi.

1 ay önce Yurttan

Düzce Belediyesi, ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi Projesi’ne destek verdi. Fındık işçisi olarak Düzce’ye gelen ailelerin çocukları için Çocuk Üniversitesi’nde eğlenceli etkinlikler düzenlendi.

1 ay önce Kültür Sanat

Tepebaşı Belediyesi tarafından 6 farklı mahallede 6 farklı sanatçı ile gerçekleşen konser programının son gününde Eskişehirliler Zafer Bayramını coşkuyla kutladı.

1 ay önce Çevre

Meteoroloji tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’de yerel gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olacağı öngörülüyor.

1 ay önce Spor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) başarılı bir sezon geçirmeyi hedefleyen 2 Eylül Spor Kulübü, yeni sezon öncesinde şehirde destek turlarını sürdürüyor. Kulüp, hem maddi hem de manevi destek sağlamak amacıyla, şehrin önde gelen isimleri ve kurumlarıyla bir araya gelerek güç birliği oluşturmayı amaçlıyor.

1 ay önce Spor

Eskişehir’in köklü kulüplerinden DSİ Bentspor, bu yaz da voleybol severlerin buluşma noktası oldu. Voleybol eğitimi denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Yeşil Beyazlı Kulüp, açtığı yaz okulu ile her yaş grubundan sporculara kapılarını açtı. Bu yaz okulu, 2013-2015 doğumlu sporcular da dahil olmak üzere toplamda 480 genci ağırlıyor.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, yeni sezona dair önemli açıklamalarda bulundu. İyi bir takım kurduklarını ifade eden Başkan Entok, “Bu sene hem sabretme hem de kucaklaşma sezonumuz olacak. Sabırla bekleyerek, çalışarak, hep birlikte bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum” dedi.