1 ay önce Gündem

Dijital çağın getirdiği yenilikler, hayatımızın her alanını etkiliyor. Ancak, bu teknolojik ilerlemelerle birlikte dijital bağımlılık da hızla yayılıyor.

1 ay önce Asayiş

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde tırın sürüklediği Otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

1 ay önce Spor

Mersin Erdemli’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvasının finalini 15 bin kişi izledi. Final maçına erkekler kadar kadınların da aralarında olduğu 7’den 70’e herkes yoğun ilgi gösterdi.

1 ay önce Yurttan

Kastamonu’da orman ve sisin buluşması ortaya kartpostallık görüntüler çıkarttı. Mest eden sis manzarası dron ile görüntülendi.

1 ay önce Ekonomi

Altın piyasası, yatırımcıların yakından takip ettiği bir alan olarak önemini koruyor.

1 ay önce Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Eskişehir için yaptığı son tahminler, önümüzdeki beş gün boyunca kentte etkili olacak gök gürültülü sağanak yağışlara işaret ediyor.

1 ay önce Eğitim

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) bazı adaylar son anda yetişirken, bazı kadın adaylar da çıkartmakta güçlük çektikleri piercing tarzı takıları nedeniyle az kalsın sınava giremiyordu.

1 ay önce Asayiş

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaşlı vatandaşları hedef alarak dolandırıcılık operasyonu gerçekleştiren şahıslar, Bandırma İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT timleri tarafından kısa sürede yakalandı.

1 ay önce Kültür Sanat

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, İzmir’de unutulmayacak anlara sahne oldu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği dron gösterisi kentte görsel şölen yaşattı Tam 500 dronun gökyüzüne yükselerek Atatürk portresi, Türk bayrağı gibi sembolleri oluşturduğu gösteride, İzmirli yurttaşlar da ellerinde Türk bayrakları ile coşkuya ortak oldu

1 ay önce Yurttan

Yaz döneminde de öğrencilerden yoğun ilgi gören Selçuklu Gelişim ve Teknoloji Akademisi ile Selçuklu Sanat Tasarım Atölyesi’nde yaz kursları sona erdi Yaz döneminde bu merkezlerden toplamda 1059 katılımcı istifade etti