1 ay önce Kültür Sanat

Tepebaşı Belediye'nin destekleri ile düzenlenen Tekeciler 5'inci Çocuk Sanat Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Geleceğimizde bu çocuklarımızı çok güzel yerlerde göreceğimize eminim, yolunuz açık olsun” dedi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekipleri tarafından 1 ay içerisinde gerçekleştirilen trafik denetimleri sonucunda 101 bin 478 araç ve sürücü kontrol edilirken, 63 bin 783 adet trafik cezası yazıldı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince ağustos ayı içerisinde aranan şahısların yakalanması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranması bulunan 422 şüpheli yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince uyuşturucuyla ilgili 1 ay içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda çok miktarda narkotik madde ve silah ele geçirilirken, işlem yapılan 237 şüpheliden 119'u tutuklandı.

1 ay önce Dünya

Rus güçlerinin Ukrayna’nın kuzeyindeki Sumi kentinde bir fabrikaya düzenlediği saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi yaralandı.

1 ay önce Dünya

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de düzenlenen esir protestosunda hükümete tepki gösteren binlerce İsrailli istifa çağrısı yaparken, kalabalık Başbakan Binyamin Netanyahu için “devletin sabotajcısı” ifadelerini kullandı.

1 ay önce Asayiş

Edinilen bilgiye göre olay, Bahçesaray ilçesine bağlı Çatbayır Mahallesi’nde meydana geldi

1 ay önce Dünya

Gazze Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Müdürü Moussa Abed, İsrail saldırısı altındaki Gazze Şeridi’nde çocuk felci vakasının görülmesinin ardından aşılama kampanyasının başladığını açıkladı.

1 ay önce Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 691’e, yaralıların sayısı ise 94 bin 60’a yükseldi.

1 ay önce Dünya

İsrail ordusu, çekildiği Deir el-Balah kentinin doğusunda büyük yıkıma yol açtı.