1 ay önce Asayiş

Elazığ’da bir düğün sonrasında silahlarla havaya ateş eden magandalar, polis ekipleri tarafından yakalandı.

1 ay önce Yurttan

Antalya’da, yağmur öncesi ormanlık alanda oluşan hortum, vatandaşlar tarafından kaydedildi. Hortum, yerleşim yerlerine ulaşmadan etkisini yitirdi ve herhangi bir zarara yol açmadı.

1 ay önce Asayiş

Bilecik’te uyuşturucu ticareti yapan şüpheli, polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde yakalandı.

1 ay önce Gündem

Arifiye Mahallesi, Yenigün Sokak üzerinde yer alan tarihi yapı, yılların ihmaliyle harap bir hale geldi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'in Kurtuluş Günü, 02 Eylül 2024 Pazartesi günü büyük bir coşkuyla kutlanacak.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de viraja hızlı girdiği için kontrolden çıkan ve karşı şeride geçerek takla atan otomobilde bulunan karı koca yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de hareket halindeki traktörün arka tekeri ile üst kasası arasına sıkışan 10 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

1 ay önce Eğitim

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor. Başkan Ayşe Ünlüce, Bademlik Kız Öğrenci Misafirhanesi’nin hizmete açılacağını müjdeleyerek, “Şehrimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” dedi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de sokak arasından çıkan kamyona çarpmamak için ani manevra yapan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kaldırımdaki ağaca çarptı.

1 ay önce Kültür Sanat

Tepebaşı Belediye'nin destekleri ile düzenlenen Tekeciler 5'inci Çocuk Sanat Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Geleceğimizde bu çocuklarımızı çok güzel yerlerde göreceğimize eminim, yolunuz açık olsun” dedi.