1 ay önce Asayiş

Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Gerenkova Mahallesi’ne yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale etti.

1 ay önce Genel

Adana kebabı, Türkiye'nin en tanınmış kebaplarından biridir. Adana iline özgü bu lezzet, özellikle baharatlı ve acı sevenler için vazgeçilmez bir tercihtir.

1 ay önce Asayiş

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde kafa kafaya çarpışan 2 otomobil hurdaya dönerken, kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kaza sebebiyle bir süre tek şeride düşen yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

1 ay önce Asayiş

Aydın’ın İncirliova ilçesinde bir otomobil, tartıştığı motosikletliye çarpıp olay yerinden kaçtı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Kırklareli’de tırla çarpışan otomobilin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

1 ay önce Genel

Kurutma makinesi, evlerde sıklıkla kullanılan bir cihazdır. Ancak, her kullanımda makinenin filtrelerinde biriken tüyler ve lifler çoğu zaman göz ardı edilir.

1 ay önce Genel

Kuruyemişler, içerdiği besleyici yağlar ve vitaminler sayesinde sağlığımız üzerinde pek çok olumlu etkiye sahiptir.

1 ay önce Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

1 ay önce Asayiş

TEM otoyolu Derince geçişinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

1 ay önce Kültür Sanat

Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı 3'üncü günü geride bıraktı.