1 ay önce Dünya

Japonya’da bir AVM’nin terasından atlayarak intihar eden lise öğrencisi, caddeden geçen bir yayanın üzerine düştü. Olayda genç ve yaya hayatını kaybetti.

1 ay önce Spor

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı.

1 ay önce Spor

Tepebaşı Belediyesi bünyesindeki spor tesislerinde düzenlenen yaz dönemi kurslarına katılan kursiyerler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı ve yaz okullarının kapanışını görkemli bir etkinlikle gerçekleştirdi.

1 ay önce Spor

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mihalıççık Belediye Spor Hentbol Takımımız, sezona müthiş bir başlangıç yaptı.

1 ay önce Yurttan

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Adana’da Yüreğir polisleri bir eve düzenlendiği operasyonda 5 adet ruhsatsız silah ele geçirirken 2 kişiyi de yakaladı.

1 ay önce Eğitim

Balıkesirli ziraatçıların da içlerinde bulunduğu Van Ziraat Meslek Lisesi mezunları, 40 yıl aradan sonra bir araya geldi.

1 ay önce Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, okul öncesi ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri için hazırlanan uyum programı bugün başladı.

1 ay önce Yurttan

Afyonkarahisar’da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

1 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor