1 ay önce Spor

Eskişehir ekibi Gençlergücü Spor Kulübü, yeni sezon öncesi eksiklerini gidermek ve takım uyumunu artırmak amacıyla Antalya’da düzenlenen hazırlık turnuvasına katıldı.

1 ay önce Dünya

Japonya’da bir AVM’nin terasından atlayarak intihar eden lise öğrencisi, caddeden geçen bir yayanın üzerine düştü. Olayda genç ve yaya hayatını kaybetti.

1 ay önce Spor

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı.

1 ay önce Spor

Tepebaşı Belediyesi bünyesindeki spor tesislerinde düzenlenen yaz dönemi kurslarına katılan kursiyerler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı ve yaz okullarının kapanışını görkemli bir etkinlikle gerçekleştirdi.

1 ay önce Spor

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mihalıççık Belediye Spor Hentbol Takımımız, sezona müthiş bir başlangıç yaptı.

1 ay önce Yurttan

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Adana’da Yüreğir polisleri bir eve düzenlendiği operasyonda 5 adet ruhsatsız silah ele geçirirken 2 kişiyi de yakaladı.

1 ay önce Eğitim

Balıkesirli ziraatçıların da içlerinde bulunduğu Van Ziraat Meslek Lisesi mezunları, 40 yıl aradan sonra bir araya geldi.

1 ay önce Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, okul öncesi ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri için hazırlanan uyum programı bugün başladı.

1 ay önce Yurttan

Afyonkarahisar’da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.