1 ay önce Yaşam

Erzincan’da Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni yapıldı.

1 ay önce Yurttan

Çanakkale Boğazı’ndan geçen 81 metre uzunluğundaki ‘FG SEFA’ isimli kuru yük gemisi makine arızası yaptı. Gemi, kılavuz kaptan ve römorkör refakatinde Karanlık Liman demir sahasına götürülerek demirletildi.

1 ay önce Asayiş

Düzce merkezde park halindeki hafif ticari araç, bilinmeyen bir sebepten ötürü çıkan yangında küle döndü.

1 ay önce Yurttan

Bursa’nın İnegöl de meydana gelen bıçaklı kavgada 12 kez bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Gündem

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Seyitgazi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle ilçede düzenlenen törenlere katıldı.

1 ay önce Gündem

Seyitgazi ilçesinin kurtuluş etkinliklerinde görevli polis memurlarının taşıyan midibüs, sağanak yağışın etkisiyle kayganlaşan yoldan çıkarak şarampole uçtu. Meydana gelen kazada 14 polis memuru ve 1 şoför yaralandı.

1 ay önce Genel

Sağlıklı bir yaşam sürdürmenin en temel adımlarından biri yeterli miktarda su içmektir. Ancak, su içmeyi daha faydalı hale getirmek ister misiniz? Bir çay kaşığı zerdeçal ekleyerek suyunuzu tam anlamıyla bir sağlık iksirine dönüştürebilirsiniz. Zerdeçal, içerdiği kurkumin maddesi sayesinde vücudunuzda harikalar yaratabilir.

1 ay önce Eğitim

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

1 ay önce Yurttan

Kars’ta gün doğumu ve gün batımında gökyüzü kızıla büründü.

1 ay önce Asayiş

Hatay’da çıkan çöp yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.