1 ay önce Çevre

Elazığ’da nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için kırmızı listede bulunan oklu kirpi görüntülendi.

1 ay önce Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 03.09.2024-13:00 -03.09.2024-17:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır.

1 ay önce Yurttan

Van’da pandemi döneminde düşen ve bir daha arttırılmayan uçak sefer sayılarına Vanlılar tepki gösteriyor.

1 ay önce Yurttan

İzmir’in Bayraklı ilçesinde güvenlik kameralarına da yansıyan intikam cinayetinin zanlısı 20 yaşındaki D.K., olayın ardından suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı.

1 ay önce Yurttan

Karayolları ekipleri tarafından Bozüyük-Bilecik karayolunda geçtiğimiz aylarda başlatılan yol çalışmalarında trafik durma noktasına gelirken, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

1 ay önce Çevre

Uluönder Mahallesi'nde bulunan sulama kanalının çevresi, çöpler ve otlar nedeniyle oldukça kötü bir görünüme sahip.

1 ay önce Yaşam

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Kütahya Dumlupınar Meydanı'nda sahneye çıkan Eskişehirli sanatçı Mithat Körler söylediği şarkılarla alanı dolduranları coşturdu.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de dün başlayan yağışların bugün devam etmesi ve hava sıcaklığının 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de vinç kiralama işletmeciliği yapan Volkan Durmazlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, günlük kirası 80 bin TL olan 200 tonluk en büyük vincine, 10 metreye 15 metre ebatlarında dev bir Türk bayrağını 43 metre yükseğe astı

1 ay önce Gündem

Büyükşehir Belediyesi Eti Sualtı Dünyası dalgıçları, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde muhteşem bir gösteriye imza attılar.