1 ay önce Ekonomi

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ne göre, vadesi geçtiği halde ödenmemiş 5 milyon lira ve üzeri vergi borcu veya cezası bulunan mükelleflerin isimleri, 15-31 Ekim 2024 tarihlerinde Türkiye genelindeki vergi dairelerinde, 1-15 Kasım 2024 tarihlerinde ise Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinde duyurulması 'Resmi'leşti

1 ay önce Spor

Fransa'da devam eden Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Eskişehirli sporcu Sümeyye Boyacı, bugün ana branşı olan 50 metre sırtüstünde madalya kazanmayı hedefliyor. Bu önemli yarış saat 19.33’de başlayacak.

1 ay önce Çevre

Samsun’da yağmurun ardından ortaya çıkan gökkuşağı, görenleri hayran bıraktı.

1 ay önce Yurttan

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde yolcu otobüsü, tomruk yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü de olay yerinde yaşamını yitirirken, 24 kişi de yaralandı. Kazaya ilişkin açıklama yapan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, kazanın ilk belirlemelere göre şerit ihlali nedeniyle yaşandığını söyledi.

1 ay önce Ekonomi

Milyonlarca emeklinin gözü ocak ayı zammına çevrildi. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, ocak ayında alacakları zam oranını merakla bekliyor. Emekli zammıyla ilgili 4 farklı senaryo ortaya çıktı.

1 ay önce Çevre

İnegöl Belediyesi, yeni belediye binasının bulunduğu meydan ile Merkez Parkı tamamlayarak şehrin yeni meydanını oluşturacak heykel bölgesinde düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Alper Taban, 29 Ekim’e kadar çalışmayı tamamlayıp Cumhuriyet Bayramı törenlerine alanı yetiştirmek istediklerini söyledi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy yeni adli yıl dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediyesi, Mavi Masa ve WhatsApp iletişim kanalları aracılığıyla ilçe sakinlerinin her an ulaşabileceği bir hizmet sunmaya devam ediyor. Mavi Masa, haftanın her günü Eskişehirlilere hizmet veriyor. 2024 yılının ilk 8 ayında, vatandaşlar tarafından iletilen 26 bin 794 talep başarıyla çözüme kavuşturuldu.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Kemal Şenocak, akademisyen Öğr. Gör. Seçil Bıkmaz'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

1 ay önce Yurttan

Bursa-Çanakkale karayolu üzeri Karacabey ilçesinde iki aracın karıştığı trafik kazasında 12 kişi yaralandı.