1 ay önce Gündem

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı, Eskişehir’de gerçekleştireceği söyleşi öncesinde başkanlarla bir araya geldi.

1 ay önce Ekonomi

Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı A.Ş. (ATAP A.Ş.), Eskişehir Teknik Üniversitesi ek alanındaki teknopark binasını tamamlamak ve merkez kampüste hayata geçirilmesi planlanan 'Teknoköy' projesi için çalışmalarına hız verdi.

1 ay önce Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Aile ve Gençlik Fonu’na bugüne kadar 12 bin 132 çift başvurdu, şu ana kadar şartları yerine getiren toplam 3 bin 963 çift söz konusu krediden yararlandı” dedi.

1 ay önce Genel

Trafikte özellikle tır ve kamyonlar başta olmak üzere araçların kör noktasına dikkat edilmediği takdirde kazalar meydana gelebiliyor. Uzmanlar, trafikte özellikle tırların sağa ve sola dönüşlerinde araçlara fazla yaklaşılmaması ve dikkatli olunması konusunda uyarıyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102’nci yılı Valilik Meydanı’nda kutlandı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda şiirler okundu, halk oyunu ekibi güne renk kattı.

1 ay önce Asayiş

Mersin’in Anamur ilçesinde çok miktarda uyuşturucu ve silahla yakalanan şüpheli, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

1 ay önce Dünya

Japonya’da etkili olan şiddetli sağanak yağışlar nedeniyle Chiba eyaletinde birçok bölgede sel baskınları yaşanırken, en az 112 bin kişiye tahliye uyarısı yapıldı.

1 ay önce Gündem

2024-2025 Adli Yılı açılışı programı, belediye başkanları ve Eskişehir Barosu’na kayıtlı avukatların katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan Baro Başkanı Mustafa Elagöz hukuk vurgusu yaptı.

1 ay önce Foto Şaka
1 ay önce Asayiş

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kırmızı ışıkta araçlarıyla bekleyen kişiler arasında çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.