1 ay önce Spor

Geçtiğimiz günlerde Isparta’da düzenlenen Yapıcı Fight Profesyonel Kickboks müsabakasında, Eskişehirli sporcu Burak Eren büyük bir başarıya imza attı. 40 kilo fazla olan İranlı rakibini ilk raundun 20. saniyesinde nakavt ederek ağır sıklette şampiyon olan Eren, Eskişehir Mohaç Kulübü'nü ve şehrimizi gururlandırdı.

1 ay önce Spor

Elit B U-19  Ligi’nde mücadele eden Eskişehirspor,  sezona  3 maçta topladığı 7 puanla iyi bir başlangıç yaptı. Bu sezon daha iddialı bir takım görüntüsü sergilemek isteyen Kırmızı Şimşekler,  bu haftayı dinlenerek geçirecek.

1 ay önce Politika

AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. İki dönemdir bu görevi yürüten Musab Tayyip Altınkaynak, yaş haddinden dolayı görevini devretti.

1 ay önce Kültür Sanat

Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncileri düzenlenen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı beşinci günü geride bıraktı.

1 ay önce Kültür Sanat

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve ESMEK işbirliğiyle Eskişehir’in 6 farklı Mahallesi’nde sahnelenen “Pinokyo” adlı kukla oyunu, yaklaşık 1000 çocuğun katılımıyla şenlik havasına büründü.

1 ay önce Foto Şaka
1 ay önce Ekonomi

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, artan enflasyon ve kira fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çelik, kira artışlarının esnafı olumsuz etkilediğini vurguladı.

1 ay önce Gündem

Gazeteci Ali Baş’ın bir süredir tedavi gören babası Osman Baş, vefat etti.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de oyun oynadıkları esnada Porsuk Çayı'na kaçırdıkları plastik topu almaya çalışırken canlarını tehlikeye atan çocuklar görenleri endişelendirdi.

1 ay önce Spor

Eskişehir’in ve Türkiye’nin gururu milli yüzücümüz  Sümeyye Boyacı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda, 43,30’luk derecesiyle 4’üncü oldu.