1 ay önce Asayiş

Şanlıurfa’da yakıt tankerinin devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.

1 ay önce Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Kongresi’nin 105 yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, Sivas Kongresi'nde alınan tarihi kararların Kurtuluş Savaşı'nın yolunu açtığı gibi, Cumhuriyetimizin istikbaline de yön verdiğini söyledi

1 ay önce Yurttan

Fethiye ilçesi açıklarında lastik bot ile yasa dışı yollardan çıkış yapmak için hareket eden lastik bot içindeki 31 düzensiz göçmen yakalandı.

1 ay önce Yurttan

Sinop’ta balıkçılar tarafından 3,5 kilogramlık kırlangıç balığı yakalandı.

1 ay önce Genel

Malatya’nın Arguvan ilçesinde yaşayan Gülnaz Alp, yaklaşık 20 yıl önce kaymakamlıktan aldığı 10 koyun desteği sonrası aradan geçen süre içerisinde yaklaşık 2 bin koyun yetiştirdi. Alp’in bu başarısı kadın girişimci ve üreticilere örnek oldu.

1 ay önce Yurttan

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü’nde memurlar ile bir araya geldi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de düğün ve asker uğurlaması tarzı etkinliklerde eğlence maksatlı silahla havaya ateş açılmasına bağlı meydana gelebilen olaylarla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, 2 bin 190 vatandaşı yüz yüze bilgilendirip yoğun bölgelere farkındalık oluşturmak amacıyla afişler astı.

1 ay önce Yurttan

Bilecik’te otomobilin su kanalına devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Yurttan

Hatay’da seyir halindeyken motor kısmı alev alan cipte hasar oluştu.

1 ay önce Yurttan

Hatay’da atık malzemelerin bulunduğu çöplük alanda çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.