1 ay önce Eğitim

Gebze Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısında, üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere 5 bin TL nakdi destek verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

1 ay önce Yurttan

Tokat’ta trafik problemi ’yeşil dalga’ sistemiyle aşılıyor.

1 ay önce Spor

Osmangazi Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü personeli Kübra Denizci Keskin, dünyadaki tek engelli kadın ralli pilotu olarak katıldığı Avrupa Ralli Şampiyonası’nın (ERC) Barum Czech Rally Zlin ayağından çifte kupa ile Bursa’ya döndü. Şampiyon pilot, kupalarıyla birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı makamında ziyaret etti.

1 ay önce Yurttan

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi tarafından başlatılan yeni proje ile belediye barınaklarındaki sahipsiz sokak köpekler ilçede faaliyet gösteren işyerleri tarafından sahiplenildi. İlk kez sahiplendirilen 2 kangal köpeği Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından şantiye yetkilisine teslim edildi.

1 ay önce Asayiş

Sakarya’nın Karasu ilçesinde alkollü otomobil sürücüsü, aynı yönde seyir halinde olan motosiklete arkadan çarptı. Meydana gelen kazada motosiklette yolcu olarak bulunan kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

1 ay önce Asayiş

Nihal ve Bahar Candan kardeşler, bugün dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından hakim karşısına çıkıyor. Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek dava öncesi adliyeye gelen Nihal Candan kameralara yansıdı.

1 ay önce Kültür Sanat

Çayırova’da yaz kurslarında eğitim alan özel bireylerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

1 ay önce Kültür Sanat

Osmaniye’de yaşayan Hüseyin Kazgı çocukluğundan bu güne ahşap oyma sanatı ile ahşaptan minyatür saz, biblo, heykeller ve çeşitli minyatür müzik aletleri yapıyor. Kazgı, ünlü Halk Şairi Karacaoğlan’a sevgisini de sanatına yansıtıyor.

1 ay önce Teknoloji

Meta'nın video ve fotoğraf paylaşım platformu Instagram, kullanıcıların Hikaye paylaşımına yorum yapılmasına olanak tanıyacak yeni bir özellik geliştirdiğini açıkladı.

1 ay önce Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu, GSS prim borçlarına ilişkin IBAN numaralı SMS’lere kimsenin itibar etmemesi gerektiği konusunda uyarı yaptı.