1 ay önce Asayiş

Aydın’ın Çine ilçesinde bir işletmeye yapılan operasyonda çok sayıda bandrolsüz içki ele geçirildi.

1 ay önce Yurttan

Antalya’da safari araçları ile ATV ve UTV tipi araçlara yönelik yapılan denetimlerde toplam 570 araç denetlenirken 51 bin 908 TL idari para cezası uygulandı.

1 ay önce Genel

Türkiye’de 2024 yılının haziran ayı itibariyle trafiğe kayıtlı motosiklet sayısı 5 milyon 636 bin 583’e ulaşırken, zaman ve yakıt tasarrufunu göz önünde bulundurarak motosiklet ehliyeti almak isteyen vatandaş sayısının 4 kat artması sürücü kurslarında yoğunluk oluşturdu.

1 ay önce Genel

Adana’ya gelen yerli ve yabancı turistler, kentin en ünlü yiyeceği olan Adana kebabı yemeden gitmiyor. Kebapçılar ise turist yoğunluğundan memnun oluyor.

1 ay önce Yurttan

Hatay’da depo olarak kullanılan çadır yanarak kullanılmaz hale geldi.

1 ay önce Çevre

Erzincan’da, dünyanın en zorlu yolları arasında gösterilen ve yapımı 132 yılda tamamlanan Kemaliye-Divriği arasındaki Taş Yolu, çok sayıda tünel, viraj ve keskin uçurumlarıyla hem yaya hem de araçla gezinti yapmak isteyen macera tutkunlarını cezbediyor.

1 ay önce Genel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bursa siyah incirinin Türkiye adına Avrupa Birliği’nden (AB) tescil alan 26’ncı ürün olduğunu bildirdi.

1 ay önce Yurttan

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde otomobilin taklalar atarak şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

1 ay önce Gündem

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eskişehir Şubesi Başkanı Sevgi Akmen ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret etti.

1 ay önce Ekonomi

Denizlerde av yasağının 1 Eylül itibariyle sona ermesinin ardından balık tezgâhlarında palamut bolluğundan sonra hamsi de kendini göstermeye başladı.