24 - 25 Ağustos 2024 tarihlerinde, Eskişehir spor tutkunları için unutulmaz bir hafta sonu yaşayacak. “Eti Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu” ve “Spor Festivali” Sazova Parkı’nda düzenlenecek. Bu büyük organizasyonun tanıtım toplantısı, dün Haller Gençlik Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

SPOR FESTİVALİ 

Spor Festivali, 24 Ağustos Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren çeşitli etkinliklerle start alacak. Katılımcılar, uzman spor eğitmenleri tarafından verilecek sahne dersleri ile hareketli bir gün geçirecekler. Ayrıca, festival boyunca DJ performansları ile eğlence zirveye çıkacak.

25 AĞUSTOS’TA 

Mihalıççık Belediye 2. haftaya lider girdi Mihalıççık Belediye 2. haftaya lider girdi

Eti Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ise 25 Ağustos Pazar günü koşulacak. Yarış, Sazova Parkı’ndan başlayacak ve sporcular, Eskişehir’in simge noktalarından biri olan Kanlı Kavak Parkı’ndan geçerek, tarihi Odunpazarı Evleri’nde kurulan finiş noktasına ulaşacaklar.

3.000 SPORCU

Bu yılki Spor Festivali ve Yarı Maraton, Eskişehir’e yaklaşık 3.000 sporcuyu bir araya getirecek. Hem yerel hem de uluslararası katılımcıların yoğun ilgi göstermesi beklenen bu organizasyon, Eskişehir’in spor alanındaki yerini bir kez daha pekiştirecek.
 

Kaynak: Haber Merkezi