Maçın Yayın Bilgileri

Galatasaray - Beşiktaş mücadelesinin şifresiz olarak ekranlara geleceği kanal belli oldu. Beşiktaş’ta gözler İmmobile, Rafa Silva gibi oyunculara çevrilirken, Galatasaray’da ise Mertens ve İcardi’nin performansı merakla bekleniyor. Süper Kupa Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa maçı şifresiz mi, hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler...

22670192 59941 Besiktas Galatasaray Derb

Maçın Tarihi ve Saati

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesinin programını açıkladı. 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş, 3 Ağustos Cumartesi günü Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.45’te başlayacak. Maç atv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

"Sporu desteklemeye devam edeceğiz" "Sporu desteklemeye devam edeceğiz"

Super Kupa Macinin Hakemi Aciklandi 1722504412 2068

Hakem Kadrosu Açıklandı

Turkcell Süper Kupa Finali'nde, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45’te Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan olacak.

66Ac84F24C0Ad0978A8C0735

Galatasaray ile Beşiktaş’ın Tarihi Rekabeti

Galatasaray ile Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa mücadelesiyle tarihlerinde 356. kez karşı karşıya gelecek. Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924'te Beşiktaş'ın 2-0'lık galibiyetiyle başlayan rekabette, geride kalan 355 maçın 127'sini Galatasaray, 114'ünü ise Beşiktaş kazandı. 114 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, tarihi rekabette 496 gol atarken, siyah-beyazlılar 464 golle karşılık verdi.

Süper Kupa’da Dokuzuncu Buluşma

1965-1966 sezonundan bu yana Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa adlarıyla düzenlenen organizasyon, Galatasaray ve Beşiktaş’ı 8 kez karşı karşıya getirdi. Altı Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşmasında Galatasaray 4, Beşiktaş ise 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. İki takım arasındaki iki Süper Kupa mücadelesinde ise her iki takım birer kez kupayı kaldırdı.

Süper Kupa’nın Önemi ve Taraftarların Heyecanı

Süper Kupa, Türkiye futbolunda büyük bir prestije sahip. Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları, bu büyük maç için heyecanla bekliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Beşiktaşlı taraftarlar doğu ve kuzey tribünlerinde, Galatasaraylı taraftarlar ise güney ve batı tribünlerinde yerini alacak. Futbolseverler biletlere yoğun ilgi gösterirken, maç saati yakından takip ediliyor.

Maç Öncesi Son Hazırlıklar

Her iki takım da maç öncesi hazırlıklarını tamamlamak üzere. Beşiktaş, İmmobile ve Rafa Silva gibi yıldız oyuncularına güveniyor. Galatasaray ise Mertens ve İcardi’nin performansına odaklanmış durumda. Teknik direktörler, oyuncularının en iyi performanslarını sergilemeleri için son taktiklerini veriyor.

Muhabir: Burak Akın