Siyah Kırmızılı ekibimiz ilk etapta Doğukan Gök, Egemen Çakır, Hakan Şahin ve Furkan Elmas’ın transferlerini bitirmeye çalışıyor. 

Erkekler Hentbol Süper Lig temsilcimiz Mihalıççık Belediye Spor Kulübü, yeni sezon planlamasına dair transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Baş antrenör Murat Mızrakçı’nın raporu doğrultusunda yönetim, genç ve gelecek vaat eden isimlerle kadrosuna katmak için mesaisi yapıyor. Bu doğrultuda  Siyah Kırmızılı  temsilcimiz,  Beykoz Belediyesi’nden  kaleci Doğukan Gök, Güneysu ekibinden orta oyuncu kurucu Egemen Çakır ve Sol kanat oyuncusu Hakan Şahin’in yanı sıra Zeytinburnu Irmakspor dan  sağ kanat oyuncusu Furkan Elmas ile görüşmelerine devam ediyor. 

Eskrimde Avrupa üçüncülüğü geldi! Eskrimde Avrupa üçüncülüğü geldi!

İlk antrenman Cuma günü

kadrosu ile sahaya çıkacak olan Siyah Kırmızılı ekibimiz, 15 Temmuz’dan itibaren ise   yeni transferlerin kadroya katılmasıyla birlikte çalışmalarını tam kadro sürdürmeyi  planlıyor. 

Hedef kalıcı olmak

Genç ve kaliteli bir kadro ile  sezona başlamayı düşündüklerini belirten Sportif Direktör Osman Özoğlu, “Transfer  çalışmalarımız bu yönde devam ediyor.  Nokta transferler yaparak kadromuzu güçlendirmeyi  planlıyoruz. Amacımız ilk etapta  ligde kalıcı olmak ve üst sıraları zorlamak. Yeni sezon hazırlıklarımıza ise Cuma günü başlayacağız”  ifadelerine yer verdi. 
 

Muhabir: İsmail Yiğit