28 golün ağlarla buluştuğu hafta da A Grubu’nda Sivrihisarspor ve B Grubu’nda İki Eylülspor ilk devreyi zirvede tamamlayan ekipler oldular.

SİVRİHİSARSPOR HATA YAPMADI 

 A Grubu’nda  lider Sivrihisarspor, son olarak Osmangazi Üniversitesi’ni 2-0  ile geçerek puanını 19’a yükseltirken, Beylikovaspor da, Seyitgazispor’u 4-0 yenerek puanını 18’e çıkardı. Sağlıkspor da Işıkspor karşısında 8-0 kazanarak 13 puanla ilk yarıyı play-off hattı içinde tamamladı. Bozanspor da Tunaspor’u 5-0 mağlup ederek küme düşme hattından biraz olsun uzaklaştı.  

Futbol resitali devam edecek! Futbol resitali devam edecek!

LİDER İKİ EYLÜL  DİNLENDİ 

Lider İki Eylülspor’un  fikstür gereği dinlendiği B Grubunda, Çİftelerspor, Gençlergücü engelini 3-0 ile geçerek puanını 13’e yükseltti ve devre arasına liderin 3 puan arkasında ikinci sırada girdi. Sezona iyi başlayamayan Süper Alpagutspor ise son haftalarda aldığı sergi  galibiyetlerle kendini play-off hattı içine attı. Son olarak Birlikspor’u 6-0 yenen Sümerspor puanını 10’a çıkardı. Kırka Boraks ile Şekerspor’da 1-1 berabere kalarak devre arasına girdiler. 

27 OCAK’TA BAŞLAYACAK 

İlk yarısı Cumartesi günü oynanan maçlarla tamamlanan Süper Amatör  Lig’de  ikinci yarış perdesi ise  27 Ocak Cumartesi günü tarihinde açılacak. Ekipler bu süre zarfında hedefleri doğrultusunda kadrosunu güçlendirecek ve hazırlıklarını programladıkları özel maçlarla yapacaklar. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi