Anlaşma kapsamında firma, hakem formalarının sırt ve tek kol logo sponsorluğunun yanı sıra TFF Hakem Akademisi’nin de sponsoru oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu, Türk Futbol tarihinde ilk kez hakem formaları için Kütahya’dan bir seramik firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve sponsor firma Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral katıldı. Töreni, Gazze’de hayatını kaybeden siviller için yapılan saygı duruşu ile başladı. Gazze’de hastaneye yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Türk futbol ailesi olarak masum insanlara yapılan her türlü zulmü kınıyoruz. Bu hafta tüm profesyonel müsabakalarda takımlarımız siyah bant ve pankart ile sahaya çıkacaklar. Yine müsabakalardan önce hayatını kaybeden siviller için 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak” dedi.

Eskrimde Avrupa üçüncülüğü geldi! Eskrimde Avrupa üçüncülüğü geldi!

“Türk hakemliği için tarihi bir sponsorluk anlaşmasını duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Türk futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek ilk kez hakem formalarına sponsor aldıklarını belirten Büyükekşi, “Bugün Türk hakemliği için tarihi bir sponsorluk anlaşmasını duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sponsorumuz seramik sektöründe önde gelen firmalar içerisinde. Bugün kendileriyle uzun soluklu bir yol arkadaşlığını başlatacağız. İmzalayacağımız 4 yıllık anlaşma ile hem hakem formalarımızın sırt ve tek kol logo sponsoru hem de TFF Hakem Akademisi’nin sponsoru olacaklar. Hakemlerin formalarında yer alan ilk sponsor olarak bir ilke imza atacaklar. Aynı zamanda Hakem Akademisi’ne de sponsor olarak Türk hakemliğinin gelişimine çok önemli bir destek sağlayacaklar” diye konuştu.

Editör: Sakarya Gazetesi