Eskişehir'de hava durumu tahmini raporu! Eskişehir'de hava durumu tahmini raporu!

Türk Hava Yolları, 3-4 Ekim 2023 tarihleri arasında satın alınacak biletlerde 6 Şubat 2024-4 Nisan 2024 tarihleri için yurt içi seferlerde 599 liradan başlayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Kampanya, İstanbul Havalimanı üzerinden yapılan direkt ekonomi sınıfı uçuşlar için geçerli.

Ancak seyahat severlerin dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Özellikle kampanyanın Kıbrıs Ercan Havalimanı’na yapılan uçuşları kapsamadığını, sadece Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferlerini içerdiğini belirtmek gerek. Aynı zamanda Sabiha Gökçen Havalimanı'na olan uçuşlarda ve AnadoluJet seferlerinde bu kampanyadan yararlanmak mümkün değil.

Kampanyanın sunmuş olduğu üç farklı ücret sınıfı; EcoFly 599 Türk Lirası, ExtraFly 849 Türk Lirası ve PrimeFly 899 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Özellikle kampanya dahilinde alınan Ecofly biletlerinin değişiklik ve iptaline izin verilmediğini, fiyatların tüm vergi ve harçları kapsadığını unutmamak gerekiyor.

Kampanya için toplamda 98.290 adet koltuk ayrıldı. Bu fırsatı kaçırmamak için rezervasyon ve biletleme işlemlerinin birlikte tamamlanması gerekiyor.

Yeni yılın başlangıcında ya da kışın son dönemlerinde bir tatil planlamayı düşünenler için bu fırsatın kaçırılmaması gerektiği belirtiliyor . Özellikle Türkiye'nin birbirinden güzel şehirlerini keşfetmek isteyenler için bu kampanya, hem ekonomik hem de konforlu bir seyahat imkanı sunuyor.

Editör: Sakarya Gazetesi