Eskişehirspor Futbol Şube  Sorumlusu Safa Üstünbaş, yeni sezon hedefleri ve  kadro planlaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacaklarını vurgulayan Üstünbaş, bu doğrultuda kadro planlamasını yaptıklarını belirtti. Kendilerine adına verimli bir transfer süreci geçirdiklerini belirten Üstünbaş, “Genel olarak kadromuza  birinci seçenekteki oyuncuları dahil ettik. Şuan transferi tamamlamış durumdayız. Ergun Hocamızın ekstra bir istediği olursa gerekeni yaparız” dedi.

OLUMLU İLERLİYOR

Sezon hazırlıklarının da olumlu yönde ilerlendiği ifade eden Üstünbaş, “ Şuan ilk etapta  kolay  takımlarla hazırlık maçları alıyoruz  ve oynuyoruz. İlerleyen süreçte takımın performansı arttığı zamanda 3. Lig ve BAL Ligi takımlarıyla hazırlık maçları yapmayı planlıyoruz. Şuan Teknik Direktörümüz Ergun Ortakcı yönetiminde takımımız iyi bir hazırlıklar dönemi geçiriyor” dedi.

Eskişehirspor'da hazırlıklar hız kesmiyor! Eskişehirspor'da hazırlıklar hız kesmiyor!

ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ

Yönetim olarak özveriyle çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Üstünbaş, Bu süreçte amacımız  transfer yaparak bir takım  sahaya çıkarmaktı. Bunu başardık. Ayrıca bunu yaparken de diğer borçlar için kaynak  yaratmaya çalışıyoruz. Şuan Tesislerimizde herkes mutlu ve özverili şekilde çalışıyor. Perşembe günü personel ödemelerini yapacağız. Ayrıca SGK ve Diğer Vergi borçlarını da günü güne ödüyoruz” dedi.

Muhabir: Burak Akın