G Ö Z L Ü K L Ü

Ali Ulvi Törün: Emekli nasıl geçinsin, ne yapacağız bilmiyorum. Pazara gidiyoruz, meyve alamıyoruz. Meclistekiler biraz duyarlı olsun. Uyuklayarak da oradan el kaldırmasınlar.

Eskişehir'in o ilçesine fabrika müjdesi! Eskişehir'in o ilçesine fabrika müjdesi!

Betül Settaş

Betül Serttaş: Vatandaş açısından tabii ki çok kötü. Çünkü inanılmaz ekonomik bir sıkıntı yaşıyor. insanlar. İnsanlar nasıl geçinecek? Yetmezmiş gibi bir de üstüne yüzde 38 zam çok fazla.

Ş A P K A L I-1

Erşan Demirel: Tarihin en kötü günlerini yaşıyoruz. Bir emekli, üniversiteli çocuğunu mu okutacak? zamlarla mı uğraşacak? Doğalgaza yüzde 38 zam zaten çok korkunç bir şey.

K E L

İlhan Er: Türkiye’de enflasyonun yükselmesine alıştık artık Şaşırmadım hiç. Yurt dışında çalıştığım halde bile bu fiyatlarla yaşamak çok zor. Ben buradaki insanları düşünemiyorum.

Gülşen-9

Gülşen Dönmez: Çalışıyoruz ama yetişemiyoruz zamlara. Yüzde 38 zam çok fazla. Emekliler için, çalışan için… Bir de insanlar çocuk okutuyor. Kira var, fatura var. Geçinemiyoruz.

S A K A L L I

Faruk Karagöz: Durmadan zam geliyor, emekli açlıktan ölüyor. Hükümet kendini düşünüyor, emekli öldü bitti. Daha emekliye zam gelmeden para elimizden alınıyor.

B E Y A Z L I

İbrahim Kabardıç : Her şeye zam var. Dün aldığını bugün aynı fiyatta alamıyorsun. Yüzde 38 zam çok, emekli zaten geçinemiyor. Her gün zam geliyor.

M A V İ L İ S

Muzaffer Gör:  Emekliye zam yapılmadan parayı cebimizden aldılar. Bunun Türkçesi bu. Şu anda fark etmeyebiliriz ama kışın cebimize yansıyacak bu zam.

Fatma

Fatma Yaz: En düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL olmuşken doğalgaza bu kadar zam hiç uygun değil. Bu zamlar emeklinin sürünmesi demektir.  Geçim sıkıntısı da varken çok kötü oldu.

Muhabir: Melisa Ceritli