Sağlık çalışanları arasında düzenlenen bu turnuvada ödüller sahiplerini buldu. Renkli takım isimlerinin dikkat çektiği turnuvada, final maçında Yunus Emre Gençlerbirliği, rakibi Ay Yıldız Team'i 1-0 mağlup ederek şampiyonluk kupasını kazandı. Final maçının ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Turnuvaya 19 takım katıldı. Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, başarılı olan ekipleri kutlayarak, "İlimizin farklı sağlık kuruluşlarından 19 takımla 'spor kardeşliktir, mücadeledir, dostluktur' parolasıyla başladığımız Cumhuriyet Kupası'nda birbirinden güzel maçlar izledik. İlimizde görev yapan sağlık çalışanlarımızın saha içi mücadele edip maç sonunda bir arada muhabbet ettiklerini görmek bizleri mutlu etti. Başta şampiyon olan Yunus Emre Gençlerbirliği takımı oyuncuları olmak üzere turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlarımıza ve maçlara seyirci olarak gelen tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuvada Atletico Vaybabo, Ailesenal ve Kesimhane Team gibi dikkat çekici isimlere sahip takımlar mücadele etti ve sağlık çalışanları arasında dostluk ve kardeşlik pekiştirildi.

Teşekkürler 'Bizim Çocuklar' Teşekkürler 'Bizim Çocuklar'


 

Muhabir: İsmail Yiğit