Başkan Ulaş Entok, “Futbolcular yüksek fiyatlar söylüyorlar. Bizde transfer yaparken, bu maliyetleri göz önünde  bulundurmaya çalıyoruz.  Şuan  beklemeye geçtik diyebilirim”  dedi. 

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girecek olan Eskişehirspor, bu doğrultuda transfer çalışmalarına devam ediyor. Şuna kadar 8 isime resmi imza attıran Başkan Ulaş Entok ve ekibi,  listede olan diğer oyuncularla ise pazarlıklarını sürdürüyor. Transfere dair bilgi veren Başkan Ulaş Entok, “Şuna kadar takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz 8 oyuncu arkadaşımızla sözleşme imzaladık. Önümüzdeki günlerde  prensipte anlaştığımı birkaç ismi daha Eskişehir’e getirerek imza attırmayı planlıyoruz” dedi.

Eskişehirspor başarılı grafik çiziyor! Eskişehirspor başarılı grafik çiziyor!

Maliyetler çok yüksek

Transfer maliyetlerinin  çok yüksek olduğunu belirten Entok, “ Futbolcular yüksek fiyatlar söylüyorlar. Bizde transfer yaparken, bu maliyetleri göz önünde  bulundurmaya çalıyoruz.  Şuan  beklemeye geçtik diyebilirim.   Ayrıca önümüzde bir Federasyon seçimi  var.  Seçim sonrası büyük ihtimalle yeni sezona dair kitapçık yayınlanacak. Bizde açıklanacak statü ve kararlara göre transfere yön vereceğiz” dedi. 

Muhabir: Burak Akın