Es-Es yönetimi fikir alışverişi yaptı! Es-Es yönetimi fikir alışverişi yaptı!

Yeni sezon öncesi transferde sessizliğini bozan  Eskişehirspor yönetimi, şuana kadar 7 isime imza attırarak taraftarların beklentisine karşılık vermeye çalıştı.  Deyim yerindeyse  sil baştan kadro  kurmak için  çalışmalarını sürdüren Başkan Ulaş Entok ve ekibinin, Cuma gününe kadar,  prensipte anlaşma sağladığı  iki isme  daha imza attırması bekleniyor. 

Liste bir çok oyuncu var

Transfer gündemine dair konuşan Transferden sorumlu Asbaşkan Berkay  Çifter, transferi 1 Ağustos’a kadar bitirmek istediklerini vurguladı. Çifter,  “Takımda kalması istenen Erdin Üzer ile  birlikte 6 oyuncuya imza attırdık. Transferlerimiz sürecek. Listemizde bir çok oyuncu var. Kanat oyuncular ile görüşmelerimiz sürüyor. 1 Ağustos’a kadar transferi bitirmek istiyoruz” dedi.  

Gözler TFF'de

2024-2025 sezonu için Amatör liglerde geçerli olacak statü ve kuralları merakla beklediklerini ifade eden Çifter “Yaş kontenjanı bizim için de çok önemli. Ona göre transferler yapacağız. Federasyonun bu konuda açıklama yapmasını bekliyoruz. Aslında sadece biz değil tüm BAL takımları beklemede” dedi.
 

Muhabir: Burak Akın