62 otomobil ve 124 sporcunun katıldığı organizasyonda  şampiyonluğu Eti sponsorluğunda yarışan Eskişehirli pilot Buğra Banaz ve  Onur Ahıskalı ikilisi  kazandı

LİDERLİĞİ BIRAKMADI 

Odunpazarı Meydanı’ndan startı verilen  yarışın ilk günü Eskişehir Kent Ormanı’nda düzenlenen özel seyirci etabı ile başladı. İkinci gün yarışları; Uluçayır, Yukarı Ilıca ve Kirazlıçeşme etaplarında düzenlendi. Son gün yarışları ise Yukarı Kalabak ve İdris Yayla bölgesinde yer alan iki özel etabın geçilmesiyle tamamlandı. Eskişehirli pilot Buğra Banaz ve  Onur Ahıskalı ikilisi genel tabloda  liderliği bırakmayarak Odunpazarı ESOK Rallisi’nin şampiyonu oldu.

U14 Ligi sezona gollü başladı! U14 Ligi sezona gollü başladı!

ÜÇÜNCÜ OLDULAR 

TOSFED Ralli Kupası’nda diğer Eskişehirli  pilotlar Evren Olcay ve Yenal Kaya genel klasmanda üçüncülüğü elde ederken, kendi grubunda ise ikinci olma başarısı gösterdiler. Yarışların tamamlanmasının ardından Espark AVM önünde kurulan stand’da dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Oudnpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve diğer protokol üyeleri derece elde eden sporcuları kutlayarak kupalarını verdiler. 
 

Muhabir: İsmail Yiğit