Genç Şimşekler İnegöl'ü farklı yendi! Genç Şimşekler İnegöl'ü farklı yendi!

 Mavi Beyazlı ekibimiz ikinci yarıda kalesinde gördüğü üst üste goller sonrasında mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonunda ekibimiz büyük hüsran ve hayal kırıklığı yaşadı.

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, kritik 3gen Holding Elazığspor deplasmanından eli boş döndü.  Rakibi karşısında maça iyi başlayan Mavi Beyazlı ekibimiz, 3 ve 7. dakikalarda  İbrahim Zeytin’in  kaydettiği gollerle soyunma odasına 2-0 önde girdi. 

İkinci yarıda Anadolu Üniversitesi 2-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. Savunmamızın basit hatalarını Elazığspor iyi değerlendirdi. 48. dakikada Burak Yamaç  ile önce farkı bire indiren ev sahibi ekip, 51.dakikada ise Çağrı Yağız Yasak’ın  kaydettiği golle skora 2-2’lik  eşitliği getirdi. 

Uzatma dakikalarında ise Mavi Beyazlı ekibimiz adeta yıkım yaşadı. Elazığspor,  90+9. dakikada kazandığı penaltı atışını Cengizhan Akgün ile ağlarımızla buluşturunca, temsilcimiz sahadan 3-2 mağlup ayrıldı ve haftayı puansız kapattı. Karşılaşma sonunda ise Teknik Direktör Sertaç Gezer ve öğrencileri büyük üzüntü yaşadı. 

Editör: Sakarya Gazetesi