Bölgesel Amatör Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor, zorlu lig maratonu öncesi son hazırlık maçına çıkıyor. Siyah Kırmızılı ekip, bu hafta sonu başlayacak olan lig mücadelesi öncesinde Kütahya temsilcisi Domaniçspor ile karşılaşacak. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, saat 15.00'te başlayacak bu hazırlık karşılaşması, takım için büyük önem taşıyor.

SON HAZIRLIKLAR

Teknik Direktör Ergun Ortakcı, bu maçta ligde mücadele edecek olan ideal 11’ini sahaya sürmeyi planlıyor. Kumluca Belediyespor ile oynayacakları zorlu lig maçı öncesinde, takımdaki son eksiklikleri görme fırsatı yakalayacak. Ortakcı, bu karşılaşma ile takımın hem taktiksel hem de fiziksel anlamda hazır olup olmadığını son kez gözden geçirecek.

Es-Es sevdalıları yapılacakları değerlendirdi! Es-Es sevdalıları yapılacakları değerlendirdi!

KUMLUCA’YA

MOTİVE OLACAK

Hazırlık maçı sonrasında Eskişehirspor, tamamen Kumluca Belediyespor karşılaşmasına odaklanacak. Hafta boyunca yapılacak antrenmanlarla takımın motivasyonu üst seviyeye çıkartılacak. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Siyah Kırmızılılar, ligdeki ilk maçtan galibiyetle ayrılmak için tüm gücünü ortaya koyacak.

Muhabir: Burak Akın