A Milli Takım, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Turnuvada 1 gol ve 2 asistle öne çıkan Arda Güler, 55 milyon euro piyasa değeriyle turnuvanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

T25 Ferdi Kadiogludan Milli T 631

Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın dev kulüplerinin ilgisini çekti. Borussia Dortmund ve Arsenal'in yakından takip ettiği milli futbolcunun transfer bedelinin 40 milyon eurodan az olmayacağı belirtiliyor.

Image 1200X 652A9Aed9E72C

Dört yıl önce 3. Lig'de oynayan Barış Alper Yılmaz, şimdi Avrupa'nın gündeminde. Hollanda maçında Virgil van Dijk'a zor anlar yaşatan Galatasaray'ın yıldızı Yılmaz, Manchester United ve Brighton'ın radarında. Yılmaz'ın transfer bedelinin 25 milyon euronun altında olmayacağı ifade ediliyor.

2 Eylülspor sezona iyi başlamak istiyor! 2 Eylülspor sezona iyi başlamak istiyor!

EURO 2024'te Gürcistan'a attığı gol, ilk haftanın en güzel golü seçilen Mert Müldür, savunmadaki performansı ve hücum aksiyonlarıyla dikkat çekti. Müldür'ün piyasa değeri 15 milyon euroya çıktı.

Merih Demiral ise A Milli Takım için bu turnuvada ikon isimlerden biri oldu. Suudi Arabistan'da top koşturan ve bugüne kadar 70 milyon euro ile bonservisine en fazla ödenen Türk futbolcu oldu.

A Milli Takım, EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkat çekerken, bu başarılar futbolcuların piyasa değerlerini de yükseltti. Yeni hedef ise 2026 Dünya Kupası.


 

Muhabir: Burak Akın